Ovi igrači Zvezde moraju da paze na utakmici sa Ludogorecom, a evo i zbog čega!

Nekolicina fudbalera Crvene zvezde moraće da pazi tokom utakmice sa Ludogorecom, budući da im žuti kartoni donose suspenziju za nastup u poslednjem kolu Lige Evrope sa Bragom.

Crvena zvezda večeras mora da pobedi, ali ni to ne znači da će obezbediti plasman u dalji tok takmičenja Lige Evrope. Ukoliko svoj posao urade kako treba, usput će osluškivati rezultat iz Herninga gde Midtjiland dočekuje portugalsku Bragu.

Za ekipu Dejana Stankovića bi susret sa Bragom u narednom kolu mogao da bude odlučujući, pa se postavlja pitanje ko bi od igrača Crvene zvezde morao da obrati posebnu pažnju na današnjem susretu sa Ludogorecom?

Reč je o Milanu Pavkovu i Mirku Ivaniću. Njih dvojica imaju žute kartone i najmanja neopreznost mogla bi da liši Dejana Stankovića njihovih usluga protiv Brage.

I da danas reše svoj status u Ligi Evrope, definitivno će Crvena zvezda pokušati da se domogne prve pozicije pošto ona vodi direktno među osam najboljih, dok će drugoplasirani timovi na tabeli morati da igraju sa ekipama koje dođu iz Lige šampiona, a jasno je koliko će to biti težak zadatak i teži put.

Trener Ludogoreca samouveren pred gostovanje u Beogradu: Nadam se da ćemo pobediti Zvezdu!

Napišite komentar

view all comments