OVAKO JOŠ NIKO NIJE IZVREĐAO NOVAKA: Pljunuo si svima u lice, uništićemo te!

Sem Grot, bivši teniski as je udario jako na Novaka Đokovića. Često je ovaj teniser znao da kritikuje Srbina, ali sada je otišao predaleko!

Evo i kako glasi njegova opširna kolumna u kojoj je pisao o aktuelnoj situaciji i učešću Novaka na Australijan openu uz izuzeće:

Greatodds

“Odobravanje medicinskog izuzeća Novaku Đokoviću da igra na Australijan openu je odluka koja pljuje u lice svakom Viktorijancu i Australijancu. Kada sam prvi put video, ne mogu da kažem da sam bio iznenađen, ali za momka koji je rekao da nikad neće reči ništa o svom medicinskom statusu, da izađe i kaže da je dobio izuzeće je drzak potez. Zašto samo ne bi rekao da dolaziš u Australiju i nastaviš sa svojim kodeksom ćutanja? Spreman si da kažeš da imaš izuzeće, ali ne i zbog čega. Muka mi je od licemerja, uopšte mi se ne dopada. Sve je bacio niz vodu i nema obavezu da otkrije više informacija. Samo pogledajte u*ranu oluju koju je stvorio. To je nepoštivanje prema svima koji su pretrpeli pakao poslednje dve godine.”

Nastavio je u istom ritmu:

“Ovu kolumnu pišem kod kuće u izolaciji, pošto sam bio pozitivan na kovid. Jedan sam od miliona Australijanaca koji su podneli neverovatnu žrtvu u poslednje dve godine. Svi smo prošli kroz blokade, ograničenja, školovanje kod kuće i napravili smo bezbrojne promene u našim životima, pa mi nemojte reći da Đoković nije svestan onoga kroz šta su ljudi prošli. Bio je ovde prošle godine i podigavši pehar, odavao je počast onome što su Viktorijanci posebno preživeli. Igrao je na praznim stadionima tokom iznenadnog lokdauna. Njegova objava u utorak bila je bezobzirna. On bi trebalo da zna bolje.”

“On će biti uništen svaki put kad izađe na teren – i možete li da krivite ljude?”, rekao je besno bivši teniser.

SRBIJA NEĆE SPAVATI: Drama oko Novaka traje, a evo kada će biti doneta odluka!

“Druga stvar koja mi je zapanjujuća kod Đokovićevog ponašanja – ovo je čovek koji hoće da osnuje novo udruženja tenisera i predvodi ATP tur. Ovaj čovek hoće da bude lider. To je smešno. Nijedan od njegovih postupaka u poslednje dve godine nije bio postupak pravog lidera. Ne samo u najteže vreme za ceo svet, nego i u najteže vreme za njegov sport. Da li je Novak Đoković trebalo da dobije izuzeće? On uvek samo priča, ali radi samo ono što je najbolje za njega. Zanimljivo, on i viktorijanska vlada dele mnogo kvaliteta u tom pogledu”, piše Australijanac.

“Đoković i viktorijanska vlada imaju mnogo pitanja na koje treba da odgovore. Koji je njegov medicinski problem? Da li je imao kovid u poslednjih šest meseci? Ako jeste, što nam ne bi rekao kao što je rekao 2020. Da li je mogao da ima kovid u poslednjih šest meseci i da odigra 33 meča? Teško. Kako može neko ko je osvojio 20 grend slemova i jedan je od najspremnijih sportista na planeti da ima akutni medicinski problem koji nikada pre nije bio problem? To ne pristaje. Čak i kad ga kritikujem, mislim da je Đoković jedan od najvećih igrača ikada, ali njegova veličina dolazi i sa očekivanjima koje nikad ne ispunjava.”

“On je izneverio svoje kolege i smeje se u lice svim Viktorijancima. Možda će doći i održati konferenciju i reći nam ono što želimo da znamo, ali na osnovu ranijeg iskustva, ne nadam se. Standardi liderstva viktorijanske vlade i Novaka Đokovića su idealan spoj. Nije iznenađenje što dolazi da igra”, zaključio je Grot, nekada 53. teniser sveta u ovom stravičnom napadu na Novaka.

Čak je i udarna vest na svim televizijama u Australiji dolazak našeg tenisera i ljute reakcije medija sa svih strana.

Đokoviću nije odobrena viza?!

1 Komentar

Napiši komentar
  1. Реља
    07 januara, 05:35 Реља

    Срамота од новинарчића, мизерног екс тенисера, али нула нулисиме од човека! Читао сам и раније мрзилачке текстове од овог набеђеног пискарала који озбиљно болује од новакофобије, нове болести која се појавила, на западу ништа ново, од када је Ђоковићева спортска звезда засијала за њих заслепљујућим сјајем! Овај дрзник неће ни да завири у суштину проблема у које су Новака свесно, аустралополитиканти, аустралопитекуси баш њиховом злонамером гурнули у непотребне проблеме. Биће по несрећном Гроту да је Новак крив и за појаву опаког ковида-19, пандемије. Није Новак амахан ништа крив што је добио од 2 тамошње независне комисије са још 25 тенисера прелиминарни улаз у Аустролију. На евентуално учешће на АО 22. Сем се ни за тренутак не пита како је то 25 тенисера без проблема ушло у његову земљу а ето те среће само није био 1. тенисер и спортиста света, почасни амбасадор Србије-његова екселенција господин Н. Ђоковић. Гроте лати се крампа и копања-не млатарај наливпером-за твоје и добро новинарства!

    Odgovorite na ovaj komentar

Napišite komentar

view all comments