OSTOJA MIJAILOVIĆ: Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera!

Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović, otvoreno je govorio o trenutnoj situaciji u redovima crno-belih.

On je pričao kako je najvažnije naći kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor Zoran Savić da prave ekipu.

„Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili pre dve sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku“, poručio je Mijailović.

Govorio je i o očajnoj sezoni koju Partizan ima iza sebe i koju će se truditi da što pre zaborave.

„Posle teške i sumorne sezone, a pre toga smo imali izuzetno uspešnu, svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije da nas je probudila, ali nas je naterala da razmišljamo dodatno i da radimo dan i noć da napravimo sledeću sezonu drugačiju i bolju. Celokupna armija naših navijača, kojoj pripadamo i mi, svi smo nervozni i nezadovoljni prethodnom sezonom. Ali isto tako smo svesni da je sezona pre ove bila izuzetno uspešna. Jako je bilo teško da je ponovimo, jer su se vukli neki repovi, poništeni su nam rezultati koje smo ostvarili zasluženo na parketu, ali to je sve iza nas, i okrećemo se budućnosti“, zaključio je prvi čovek crno-belih.

Napišite komentar

view all comments