Odluka pada večeras, da li će Đoković igrati AO!?

Suđenje Novaku Đokoviću pred Saveznim sudom Australije biće održano u subotu u 23:30 časova po našem vremenu, odlučeno je tokom preliminarnog saslušanja.

Zvanična odluka o tome da li će najbolji teniser sveta ostati u Australiji i učestvovati na Australijan openu, ili će biti deportovan, doneće se u noći između subote i nedelje.

Greatodds

Preliminarno saslušanje bilo je proceduralne prirode i ticala se rokova za podnošenje dokumentacije. Jedina bitna stavka odnosila se na to da li će konačnu odluku u celom slučaju doneti jedan sudija ili tročlano veće.

Đokovićeva odbrana je zahtevala da to bude tročlano veće, dok advokat države nije pristao na takav zahtev. Posle svega, sudija Džon O’Kalahan saopštio je da će se odluka u vezi sa time doneti tokom jutra.

Podsetimo, Novak je dobio prvi spor na sudu države Viktorija u vezi sa ukinutom vizom, ali je australijski ministar za imigracije Aleks Hok iskoristio diskreciono pravo i poništio mu vizu.

Ponovo se otišlo na sud Viktorije, kod sudije Entonija Kelija, ali je ubrzo predmet prebačen na Savezni sud kod sudije Džona O’Kahalana.

Pred preliminarno saslušanje, Đoković je imao razgovor i sa imigracionim vlastima Australije. Čitav tok ste mogli da pratite na našem portalu.

KLJUČNA NOĆ: Novak nakon dva saslušanja, ponovo u imigracionom hotelu!

LEGENDARNA TENISERKA TVRDI: Za Novaka je najbolje da ne igra na AO!

Napišite komentar

view all comments