OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Do pobede samo ako odigramo kvalitetno svih 40 minuta!

Trener crno-belih Željko Obradović izjavio je da očekuje tešku utakmicu sa Splitom u 2. kolu ABA lige.

Namučio se Partizan u prvom meču u novoj seozni u Hrvatskoj protiv Zadra, a sada ih očekuje duel sa Splitom, koji je bio lak plen za Crvenu zvezdu u Beogradu. U međuvremenu, Zadar je nastupao i u hrvatskom prvenstvu protiv Cibone.

Željko Obradović je istakao da tim uči na greškama i da očekuju neugodnog rivala.

“Očekuje nas duel protiv ekipe koja je pre dva dana odigrala odličnu utakmicu protiv Cibone. Takog protivnika očekujemo i sutra, stoga će biti potrebno da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta.  Mi smo uradili analizu naše utakmice sa Zadrom i nastavili da radimo na unapređenju naše igre. To i jeste naše opredeljenje, da se prvenstveno bavimo sobom i svojom igrom, naravno, uz maksimalan respekt prema svakom protivniku”, istakao je Obradović.

Bek crno-belih Uroš Trifunović veruje da će Split dati sve od sebe pred svojim navijačima ne bi li došao do pobede.

“Posle poraza u Beogradu, ali i dobre igre proitv Cibone u prvenstvu hrvatske, Split će sigurno pokušati da pred svojim navijačima, protiv nas odigra na najboljem mogućem nivou. Naša prva utakmica u sezoni je pokazala nas očekuje veliki posao i da moramo mnogo da radimo, kako na treninzima tako i tokom utakmica, ukoliko želimo da pobeđujemo. Naravno, želja nam je da se iz Dalmacije vratimo sa dve startne pobede, ali smo svesni da ćemo do pobede u Splitu doći samo ako budemo odigrali veoma kvalitetno tokom svih 40 minuta”.

Duel bivših šampiona Evrope, ekipa Splita i Partizana NIS, igra se u četvrtak, 30. septembra od 16:30 časova.

Napišite komentar

view all comments