Obradović o prvom porazu svoje ekipe! (VIDEO)

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović naveo je kakve je greške njegov tim pravio u duelu sa Andorom, ekipom koja je uspela da nanese prvi poraz crno-belima u ovoj sezoni.

Partizan je upisao prvi poraz i to na gostovanju Andori. Željko Obradović je čestitao protivniku, a potom rekao na koje elemente njegova ekipa nije obratila dovoljno pažnje.

“Čestitam Andori na trijumfu, očekivali smo težak meč. Imali smo mnogo oscilacija, mnogo nas je koštala ta treća četvrtina. Na kraju je pobeda pripala boljem timu. Imali smo mnogo uspona i padova, neodstatak koncentracije u ključnim momentima. Mladi igrači su napravili dosta grešaka, ali i oni koji nisu tako mladi. Imali smo previše promašaja za tri poena, nismo dobro igrali. Imali smo samo šest asistencija”, naveo je on.

On je rekao da svojim igračima ne može da zameri na borbenosti.

“Borili smo se do kraja i na to ne mogu da se žalim, igrači se uvek bore i na tome želim da im se zahvalim. Ali nije bilo dovoljno za pobedu. Pokušali smo da razumemo njihov stil igre u odbrani, nismo imali dobro pozicioniranje u nekim trenucima. Kretanje lopte je bilo previše sporo, nedostajala nam je brzina u tom segmentu”, kazao je Obradović.

OBRADOVIĆ URLAO: Aleksa, Aleksa, Aleksaaaaaaa! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments