OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: Igrači ozbiljno rade i to se odrazilo na izgled ekipe večeras! (VIDEO)

Košarkaši Partizana su bez ikakvih problema došli do ubedljive pobede protiv Trenta, a trener crno-belih nije krio zadovoljstvo stanjem u ekipi.

Možda manje o meču, a više o aktuelnim stvarima, govorio je Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener.

Greatodds

Igrali smo bez važnih igrača, nadam se da će svi biti zdravi. Igrali smo ozbiljno od samog početka, kao i na poslednjim utakmicama”, rekao je Obradović.

Govorio je trofejni stručnjak i o problemima koji prate njegov tim.

“Imali smo sreću da smo sačuvali kontinutet treninga, igrači ozbiljno rade. Sve se to odrazilo na izgled ekipe večeras. Nadamo se da će od sutra biti Aleksa Avramović na treningu. Dangubić je bio opet pozitivan, ali bez simptoma. Šta je tu je. Nastavljamo da radimo.”

Poznat kao perfekcionista, Obradović je video detalje koji treba da budu bolji.

“Svi se osećaju važni i svi bi trebalo da uživaju. Ima stvari na svakoj utakmici koje mogu da se poboljšaju. To sve spada u onaj deo posla koji nas čeka od sutra. Ali igrači već znaju. Ono što je očigledno, pokušvamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i pokušaćemo da radimo na taj način.”

Bila je ovo i poslednja utakmica Partizana u Areni uoči selidbe u dvoranu “Aleksandar Nikolić”. U najvećoj beogradskoj dvorani priprema se Svetski šampionat u atletici.

“Sa ovom utakmicom se selimo u Pionir, do početka aprila. Ali, šta je tu je. Pokušaćemo da uz program koji ima Zvezda da se svima omoguće termini. I timovima koji im dolaze. Nećemo da kukamo, nego ćemo da nastavimo da radimo. Pionir je teren gde smo već igrali. Ovde u Areni ne može ni mala sala da se koristi. Selimo se kompletno u Pionir”, rekao je Željko Obradović.

DEMONSTRACIJA SILE: Partizan pregazio Trento sa 30+ razlike u “Štark areni”! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments