OBRADOVIĆ: Igraćemo sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra!

U subotu 15. januara, biće odigrana samo jedna utakmica u okviru 16. kola ABA lige. Košarkaši SC Derbija dočekaće ekipu Partizana.

Trener crno-belih, Željko Obradović izjavio je pred ovaj duel:

Greatodds

“Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta”, rekao je Obradović i dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović koji je preležao koronavirus.

Košarkaš crno-belih, Rodions Kuruc poručio je:

“Sutrašnja utakmica je će biti kao i sve do sada u ABA ligi. Oni su dobar tim, moramo da se dobro pripremimo. Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo Kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici”.

Duel u Podgorici zakazan je za 19 časova.

Podsećamo, crno-bele čeka jako težak raspored u samo pet dana. Detaljnije o tome pročitajte u članku ispod.

ABA liga odredila novi termin za meč Partizan – Mega. Crno-bele čeka težak raspored!

Napišite komentar

view all comments