NOVE NEVOLJE: Novaka optužuju da je lagao, pojavio se dokument!?

Taman kada smo pomislili da možemo da odahnemo i da gledamo Novaka Đokovića na Australijan openu, iz Australije preti nova drama.

Naime, ministar za imigraciju Australije Aleks Hok još nije doneo odluku da li će mu opet ukinuzi vizu ili ne, nakon što je Federalni sud na čelu sa sudijom Kelijem odlučio da oslobodi Novaka i vrati mu se pasoš.

Greatodds

Sada su isplivale nove informacije i tumačenja na osnovu kojih Australijanci misle da “proteraju” Novaka Đokovića iz zemlje.

Naime, pojavio se dokument na kome se vidi da je Đoković “štiklirao” da nije putovao nigde dve nedelje pred dolazak u Australiju, dok je poznato da se u Marbelji, gde ima vilu, pripremao za Australijan open, odnosno da je u zemlju ušao preko leta iz Dubaija.

Zbog ovoga je ponovo nastao haos u Australiji i poručuje se da davanje lažnih ili netačnih informacija ozbiljan prekršaj i da je i to osnov za kaznu.

Važno je napomenuti da su sva dokumenta popunili iz Teniskog saveza Australije, od kojeg je inače i dobio “medicinsko izuzeće”.

Novak je odradio i drugi trening na “Rod Lejver Areni”, ali i dalje postoji opasnost da bi mogli da ga deportuju i onemoguće da brani titulu na turniru koji je osvajao rekordnih devet puta.

ZAKAZAN ŽREB: Novak prvi nosilac na Australijan openu!

KIRJOS PONOVO ODUŠEVLJAVA: Sramota me je kao tenisera iz Australije!

Napišite komentar

view all comments