NOVAKOV NAJVEĆI KRITIČAR PRIZNAO: On je stvarno superčovek!

Mnogi su prerano otpisali Novaka Đokovića nakon poraza u finalu US opena.

Danil Medvedev je pobedio našeg tenisera sa 3:0 i srušio mu san o kalendarskom slemu, pa je veliki broj stručnjaka posumnjao u Novaka, a među njima je i proslavljeni švedski teniser i Novakov najveći kritičar Mats Vilander.

Đoković je napravio pauzu od mesec i po dana, da bi onda osvojio Masters u Parizu i to tako što je u finalu pobedio Medvedeva.

Vilander ističe da je Novak tim trijumfom doakazao da je superčovek.

“Mislio sam da Novak neće biti isti igrač posle US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga. To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno superčovek”, rekao je Vilander koji je u prošlosti često znao da kritikuje najboljeg tenisera sveta.

Šveđanin se zatim osvrnuo i na Novakove ciljeve.

“U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svetu na kraju ove godine, na kraju sledeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom… Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio”, objasnio je Vilander.

Novak je oduševljen organizacijom i dočekom u Torinu!

Đokoviću sada predstoji Završni masters u Torinu, a prvi meč će odigrati u ponedeljak proitv Kaspera Ruda od 14 časova.

SVE JE POZNATO: Evo kada Novak igra svoj prvi meč u Torinu i protiv koga!

Napišite komentar

view all comments