Novak nije uspeo da se plasira u finale Londona

U okviru polufinala završnog Masters turnira u Londonu, Novak Đoković je poražen nakon što je bolji od njega bio Dominik Tim sa 2:1 u setovima, bilo je 7:5, 6:7 i 7:6. Prvi set je prošao prilično izjednačeno, Novak je nešto slabije servirao i to je iskoristio Tim koji je uzeo jedini brejk i dobio prvi set. Naš teniser je mnogo bolje počeo drugi set, ali je brzo imao propuštenu šansu za brejk. Ušlo se u taj-brejk, gde se mogla videti bolja igra Tima, poveo je sa 2:0, ali je Novak vratio mini-brejk i poveo sa 2:3. Novak je spasio kasnije čak dve meč lopte, pa je poveo sa 7:8 napravivši još jedan mini-brejk. Bila je to njegova prva set lopta koju nije iskoristio, Tim je uzvratio za 8:8, pa je Novak ponovo izgubio poen na svoj servis za novu meč-loptu.

Spasio je i tu treću po redu, ali je Tim stigao do nove, četvrte. I tu je spasio naš teniser. Vezao je tri poena, i konačno izjednačio na 1:1!
U trećem setu su obojica dobro igrali na svoj servis. Stiglo se do taj-brejka, Đoković je poveo sa 4:0 i činilo se da će meč rešiti u svoju korist, a onda čak šest uzastopnih poena Dominika Tima za dve meč lopte.

Napišite komentar

view all comments