NOVAK JE POBEDIO AUSTRALIJU: Đoković je dobio vizu i igraće na Australijan openu!

Celu noć smo čekali i pratili, ali na kraju, vesti su sjajne!

Sudija Entoni Keli je nešto nakon sedam časova ujutru pročitao informaciju da su Novak Đoković i australijske vlasti postigle dogovor da se poništi odluka o oduzimanju vize.

Greatodds

Vlada će platiti sve troškove, a Novak Đoković će izaći iz pritvora u narednih 30 minuta!

Pauza se odužila, nikome nije bilo jasno zbog čega, ispostavilo se srećom da su advokati Novaka Đokovića i zastupnici države Australije dogovorali uslove dostojanstvenog razlaza. Sudija Entoni Keli je negde oko 07.17 po srednjoevropskom vremenu saopštio: “Poništena je odluka da se Đokoviću uskrati viza, Vlada Australije će platiti sve troškove i Novak će biti pušten iz pritovra u narednih 30 minuta.”

Australijska Vlada je na kraju prihvatila da je pogrešila zbog toga što Đokoviću po sletanju u Melburn nije dala više vremena da reaguje, razgovara sa advokatima ili timom, već mu je odmah otkazala vizu.

Zbog toga, Novaku će biti vraćen pasoš i ostale lične stvari koje su mu nepravdom oduzete!

Međutim, sve ovo i dalje ne znači da će Đoković i moći da igra u Melburnu, pošto ministar za imigraciju Aleks Hok ima pravo da lično intereveniše i na potpuno novim osnovama ukine Novakovu vizu. I ta se opcija pominjala u sudu kao mogućnost, ali verujemo da nakon ovoga do toga neće doći i da je skoro sigurno da će zaigrati.

Ukoliko bi se to i desilo Đokoviću bi u naredne tri godine bio zabranjen ulazak u Australiju. Što znači da će naredni Đokovićevi potezi biti izuzetno zanimljivi. Da li će ostati u Melburnu i pokušati da istera svoje do kraja? Ili će ipak napustiti Australiju pre nego što prvi grend slem i počne kako ne bi rizikovao novi problem sa lokalnim vlastima.

U međuvremenu se pojavila vest da je Novak Đoković uhapšen!

NAJNOVIJA VEST: I pored pobede na sudu, NOVAK ĐOKOVIĆ UHAPŠEN?!

Kako je proteklo suđenje, možete pročitate u vesti ispod, gde smo uživo pratili situaciju iz Australije.

SUĐENJE SE NASTAVLJA U TOKU DANA NAKON DUŽE PAUZE: Ovde možete uživo pratiti prenos Novakovog suđenja! (VIDEO)

2 Komentar

Napiši komentar
 1. Реља
  10 januara, 10:25 Реља

  Позовеш госта да би га ставио у приватни затвор!Дај некоме власт да се види какав је – народна је изрека! Нажалост, нека лица из тамошње државне власти употпунили би своју суморну слику када би имали јасно видљива обележја на оделима у облику злогласне наци “свастике”. Да се представе човечанству у најцрњем светлу! И поред свега она, “свастика”, је итекако за оне који мало боље виде веома видљива! Нечувено малтретирање Н. Ђоковића ових дана на континенту на крај света од стране баш лоших нељуди је слика тамошњих здравом уму “несхватљивих” неприлика. Смицалица за смицалицом, да се по најгору цену итекако науди Новаку је без преседана попут контраверзног англосаксонског права у коме једино постоји “фамозно” дискреционо право које омогућава уплив политике и сл. небулоза које су да апсурд буде већи надправо властољубиве клике, мач изнад судске правде. Типична апсурдна енглеска посла-увек се праве паметнијим и од самих себе!? Смрт нацифашизму, слобода људима! Поздрав судији г-ну Келију!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Srecko b.g.
  11 januara, 10:28 Srecko b.g.

  Stvarno ne znam sta da kazem. Ova agonija traje danima. Da je plivac Jan Torp uhapsen u Beogradu, dobili bi smo, sankcije. Prosto je neshvatljivo, da se tako ponasaju prema As u svetskih razmera. Taj Neo-fasizam dolazi iz Britanije, sud se nepostuje! Zakon je za Sve. Novak je Heroj buduceg ropstva i kovidne situacije. Od mene podrska i sve najlepse!

  Odgovorite na ovaj komentar

Napišite komentar

view all comments