NEMCI OGORČENI NA LUKU JOVIĆA: Novac ga udario u glavu!

Luka Jović je po drugi put završio epizodu u Ajntrahtu iz Frankfurta i vratio se sa pozajmice u Real Madrid. Posle prvog mandata u Nemačkoj ispraćen je sa puno pozivitnih komentara i prešao u veliki Real madrid, ali danas je situacija nešto drugačija.

U magazinu „Bild“ izašao je tekst u kom se kritikuje ponašanje Luke Jovića po povratku u Frankfurt na šestomesečnu pozajmicu. U tekstu stoji da je naš igrač u prvoj sezoni postigao 27 golova za Ajntraht i da je to bio učinak zbog kog ga je kasnije kupio Real Madrid. Sada kažu da je Luka Jović bezvoljno došao u redove „orlova“ i da je za polusezonu postigao svega četiri gola uz dve asistencije.

„Bild“ kao razlog za to vidi novac, to jest da je novac „na neki način udario u glavu“ Luku Jovića. Kao primer navode da je u Frankfurtu živeo u hotelu u predsedničkom apartmanu od 320 kvadrata koji dnevno košta 4.500 hiljade evra. Da kad god je hteo leteo je za Madrid da bi sa devojkom otišao kod frizera, iako je bila pandemija koronavirusa. To je navodno ljutilo i saigrače i stručni štab.

Na sve to Luka Jović nije pružao partije koje su se od njega očekivale, a nije pokazivao ni želju da to popravi. Nemci pišu da se on sada vraća u Madrid, ali je pitanje kakav ga status čeka kod novog trenera Karla Anćelotija.

Napišite komentar

view all comments