NAVIJAČI IZABRALI: Evo ko je najbolji fudbaler Partizana za prošlu sezonu!

Fudbaleri su na odmoru i skupljaju snagu za početak priprema. Neki od njih su i sa svojim reprezentacijama na pripremama. Za to vreme, navijači su aktivni i biraju najbolje u svojim klubovima.

Tako su simpatizeri izabrali najboljeg fudbalera Partizana za prošlu sezonu. Ovo priznanje je dobio Igor Vujačić. Crnogorski defanzivac je dobio najviše glasova ispred Bibarsa Natha i Takume Asana. Možda bi pre Asano bio taj, da je ostao u klubu i da je sve proteklo kako treba.

Partizan je i prošlu sezonu završio bez ijednog pehara u svojim vitrinama. Ipak, slede novi izazovi i okret ka novoj sezoni, a uskoro počinju i kvalifikacije za Ligu konferencije.

Vujačić je u Humsku došao 2019. godine iz Zete. Prošle sezone je u svim takmičenjima odigrao 26 utakmica, postigao je pet golova, a imao je i dve asistencije.

Inače, ova sezona je za SD Partizan najgora u istoriji, pošto u pet vodećih sportova nisu osvojili ni titulu, a ni utešnu nagradu u vidu Kupa. Crno-beli i njihovi navijači će se što pre okrenuti novoj i zaboraviti ovu. Bilo – ne ponovilo se…

Napišite komentar

view all comments