NAPADAČ LOKOMOTIVE: San mi je da zaigram za Partizan!

Lokomotiva iz Moskve objavila je danas da je raskinula ugovor sa crnogorskim napadačem. Reč je o reprezentativcu ove zemlje Luki Đorđeviću.

Crnogorski napadač je u Moskvu stigao 2019. godine iz Zenita. Ipak, ovaj fudbaler se nije snašao u Sankt Peterburgu, ali je na prvoj pozajmicu u Arsenalu iz Tule odmah pokazao sav kvalitet sa 16 postignutih golova. Poslednju godinu je takođe proveo u ekipi iz Tule, ali je postigao samo dva gola uz dve asistencije.

Sada je slobodan igrač u izboru nove sredine. Spekuliše se da je zanimljiv Partizanu, jer je reč o velikom navijaču crno-belih, pa mu se na neki način i sam nametnuo.

„San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a voleo bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno-beli dres„, rekao je Luka Đorđević.

Ovaj napadač je standardni član reprezentacije Crne Gore, a ima 26 godina. Poznato je da Partizan kuburi sa napadačima, pa bi ovo bila odlična opcija za crno-bele.

 

Napišite komentar

view all comments