Nakon pobede u Evrokupu, novi poraz Partizana u ABA ligi!

Lošim izdanjima Partizana u ABA ligi nema kraja! Nakon 10-og poraza, na pragu su da ovo bude najlošiji plasman tima od kada postoji regionalno takmičenje.

Ovoga puta je Igokea bila bolja od izabranika Saše Filipovskog sa 83:75, pa tako na 17 mečeva ima svega sedam pobeda.

Činilo se da će podiči svoju formu nakon odlične partije u Evrokupu protiv Lokomotive, kada su uspeli da stignu zaostatak od 18 razlike, ali su još jednom razočarali, od na papiru slabijeg protivnika Igokee, koja je na kraju zasluženo slavila.

https://twitter.com/PartizanBC/status/1358142012025880581

Kada se očekivalo da Partizan dođe do preokreta posle odlične treće četvrtine, u finišu meča su u potpunosti zakazali, postigavši samo 13 poena u poslednjih 10 minuta, a Ognjen Jaramaz i Rade Zagorac nisu bili u stanju da donesu preokret Partizanu svojim individualnim kvalitetom.

Ponovo je jako loš bio šut za tri poena, sa svega 30 posto uspešnosti. Rašon Tomas je bio najefikasniji sa 18 poena i Erik Mika sa 15 poena, dok su falili poeni Džoša Perkinsa koji je doneo pobedu protiv Lokomotive, a večeras se protiv Igoke nije ni upisao u listu strelaca za nešto manje od 20 minuta provedenih na parketu.

Napišite komentar

view all comments