NAJNOVIJA ŠOKANTNA VEST: Novaka Đokovića vraćaju za Srbiju! Ništa od Australijan opena!

Novak Đoković neće igrati na Australijan openu, javio je novinar Pol Sakal, koji je precizno izveštavao sve vreme o čitavoj situaciji.

Najbolji srpski teniser i najbolji svih vremena, danas je po našem vremenu stigao u Melburn oko 13.30 časova, ali je vrlo brzo poslat na ispitivanje, jer mu viza navodno nije bila važeća.

Greatodds

Sve do ovog trenutka je bio u isčekivanju, proveo je u nekoj vrsti pritvora, u izolovanoj prostoriji 6 sati gde su ga ispitivali i gde su mu oduzeli i telefon.

Sada je australijska vlast bila ta koja je donela odluku, a ona je da se ne dozvoli Novaku učešće na Australijan openu gde je trebalo da brani titulu osvojenu prethodne sezone.

Navodno, razlog zabrane ulaska je taj što Novak nije doneo dovoljno dokaza da je zaslužio “medicinsko izuzeće” za učešće na Australijan openu. Dakle, viza mu nije odobrena i on neće biti u prilici da zaigra na turniru gde je apsolutni vladar i rekorder. U međuvremenu je podneta žalba na odluku i čeka se ishod situacije. Za to vreme, Novak je smešten u hotelu, koji je u najmanju ruku grozan.

Dok čeka presudu, Novak se nalazi na ovom užasnom mestu!

Ovo je skandal kakav se ne pamti u svetu i ovo je tretman kakav najbolji teniser na svetu ne zaslužuje!

Sve vreme smo izveštavali i pratili situaciju, a u članku ispod smo izveštavali o reakcijama Srđana Đokovića, predsednika Vučića i drugih…

U međuvremenu, došlo se do informacija da se presuda pomera za ponedeljak!?

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Novak ostaje u Melburnu, presuda se odlaže za ponedeljak!?

SRBIJA NEĆE SPAVATI: Drama oko Novaka traje, a evo kada će biti doneta odluka!

Napišite komentar

view all comments