Na adresu Fulama stigla konkretna ponuda za Mitrovića od velikana!

Konačno je na adresu Fulama stigla konkretna ponuda za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. I to ne od bilo koga.

Juventus želi da dovede u svoje redove najboljeg strelca u istoriji Srbije Aleksandra Mitrovića, a koga sa druge strane Fulam želi da zadrži zbog borbe za povratak u Premijer ligu.

Greatodds

Italijanski velikan Juventus, prema pisanju “Eurosporta”, na adresu Fulama dostavio je ponudu od 40 miliona evra! Ipak, iz redova ekipe iz Čempionšipa nadaju se da će uspeti da privole srpskog golgetera da ostane u Londonu, u borbi za povratak u Premijer ligu.

Juventus poprilično kuburi sa napadačima ove sezone, što govori činjenica da su fudbaleri “stare dame” iz Torina ove sezone svega 27 puta zatresli protivničku mrežu, dok je, primera radi, samo Mitrović ove sezone postigao 22 pogotka u nimalo lakoj ligi!

Španski napadač Alvaro Morata neće biti otkupljen od strane italijanskog kluba, pa će se na kraju pozajmice vratiti u Atletiko Madrid, dok Paulo Dibala i dalje ne pristaje da potpiše novi ugovor. Pored Mitrovića, želja Juventusa je i Dušan Vlahović, ali iz redova Fiorentine ne žele da svog napadača puste u redove velikog rivala.

Ostaje nam da vidimo kakav je odgovor “kotidžera”, a o želji Juventusa smo i sami pisali nešto ranije.

AKO NE VLAHOVIĆ, ONDA MITROVIĆ: Srbi na meti velikana!

Napišite komentar

view all comments