Mrkela pričao o sukobu Borjana i Stankovića!

Kako je izjavio, razlog nije sukob u svlačionici sa Dejanom Stankovićem, već je u pitanju nešto mnogo dublje, međutim, svega nekoliko dana kasnije došlo je do preokreta.

Naime, sportski direktor Mitar Mrkela je u velikom intervju za Objektiv govorio i o statusu Milana Borjana u klubu, pa otkrio da on ove zime sigurno neće napustiti Crvenu zvezdu.

Greatodds

Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač“, stavio je Mrkela tačku na ovu priču.

BORJAN SE OGLASIO NAKON MRKELE: Pravu istinu možeš čuti samo od mene! (FOTO)

Napišite komentar

view all comments