MIJAILOVIĆ: Da vratimo klub sa najviše navijača u Evroligu! (VIDEO)

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je na tradicionalnom novogodišnjem prijemu da su ambicije crno-belih u narednoj godini plasman u Evroligu i osvajanje ABA lige.

Uz prisustvo mnogobrojnih poznatih javnih ličnosti, među kojima su bili i Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Danilović, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Dejan Tomašević, Novica Veličković i Saša Pavlović, predstavljen je kalendar za 2022. godinu sa motivima šampionskog puta ka tituli prvaka Evrope u Istanbulu.

Greatodds

Mijailović je, takođe, analizirao učinak kluba u godini koja je pri kraju.

“Kada napravim analizu 2021. godine, desile su se teške stvari, ali i pozitivne. Na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kao i kvalitetan stručni štab koji može da vrati klub u Evroligu i oni će dati sve od sebe da to i učine”, rekao je predsednik Partizana, a zatim podvukao koliko je za crno-bele podrška navijača:

“Kao navijačima, naše je da im dajemo podršku. Ne samo da smo najveći klub i brend sa ovih prostora, nego na svim gostovanjima u Evropi imamo više navijača nego domaća ekipa”, zaključio je Mijailović, pre nego što je održan minut ćutanja za Dušana Ivkovića, Milenka Savovića, Bobana Petrovića i Mišu Tumbasa.

Lesor otkrio kako je došao u Partizan i koje mu je omiljeno piće u Srbiji! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments