MIHAJLOVIĆ: Ako klub i ja nemamo iste ambicije, ja ću otići!

Sinišu Mihajlovića su prethodnih dana često pominjali kao trenera Juventusa, Intera, Lacija… OD svega toga nije bilo ništa, još samo Lacio traga za trenerom.

Naš proslavljeni stručnjak i trener Bolonje je objasnio da nije bilo razgovora oko odlaska iz kluba na čijoj klupi sedi.

– Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije – rekao je šef stručnog štaba Bolonje za „Gazetu delo sport“.

Usledilo je pitanje za Mihajlovića – da li želite da kažete da biste odbili Juventus i Inter da su vas zvali?

– Ne, ja nisam licemer. Saslušao bih ponude i prihvatio i to je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ali nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ako se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ako klub i ja nemamo iste ambicije, ja ću otići, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub – istakao je Siniša Mihajlović.

Napišite komentar

view all comments