Mesi pognute glave možda poslednji put napustio teren stadiona „Kamp Nou“?

Katalonci su poraženi na svom stadionu od Selte rezultatom 1:2, a to je možda bio poslednji meč Lionela Mesija u dresu Barselone na ,,Kamp Nou“.

Argentinac Lionel Mesi je teren napustio pognute glave i tako, prema mišljenju mnogih, nagovestio kraj svoje ere u dresu Barselone.

Ovo je klubu sezona za zaborav. U Ligi šampiona ih je eliminisao Pari Sen Žermen u osmini finala, a sada su ostali i bez titule u prvenstvu Španije.

Od početka sezone se spekuliše da će jedan od najboljih fudbalera svih vremena napustiti Barselonu, a to bi moglo da se dogodi na neslavan način i samim ovim činjenicama, priča je dodatno podgrejana.

Ono što trenutno jako boli sve u klubu je činjenica da će Barselona u možda poslednjoj Mesijevoj sezoni u klubu, prvi put od takmičarske 2007/08 biti ispod dva prvoplasirana tima na kraju, iako su imali lepu priliku da do kraja budu u borbi za titulu, sami su sebi zagorčali život. Pored odlaska najboljeg igrača, možda i ikada u klubu, pominje se i odlazak Ronalda Kumana, koji nije ispunio očekivanja uprave.

Napišite komentar

view all comments