Marsenić pred Hrvatsku: “Sigurno su umorniji nego mi”!

Kapiten Srbije Mijajlo Marsenić kaže da je Ukrajina zaboravljena, te da se nacionalni tim okreće Hrvatskoj.

Marsenić je istakao da igra iz meča sa Ukrajinom treba da se ponovi u balkanskom derbiju.

Greatodds

“Sigurno jedna jaka i ozbiljna reprezentacija. Naša prednost će biti sigurno što su oni sinoć izgubili. Sigurno su umorniji nego mi. Hrvatska uvek igra dobra prvenstva, bilo kako da dođu, podmlađeni ili ne, oni su uvek u vrhu. Biće teško, ali mislim da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Treba da ponovimo igru u odbrani kao protiv Ukrajine. Ako se budemo borili svih 60 minuta kao protiv Ukrajine, mislim da ćemo pobediti“, dodao je pivotmen naše selekcije.

Na pitanje o prednostima i manama reprezentacije Hrvatske Marsenić je rekao:

“Prednost Hrvatske je ta što imaju dosta vrhunskih igrača. Ako Cindrić bude igrao, to je igrač koji u dva poteza može da reši utakmicu, treba da se fokusiramo ne samo na njega nego na celu reprezentaciju Hrvatske, jer imaju stvarno dosta dobrih igrača. Što se tiče mana, možda to neiskustvo mladih igrača i neigranja na ovako velikim utakmicama, može da im donese tehničke greške koje moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. Ja se nadam da ćemo pobediti i plasirati se dalje”, zaključio je Marsenić.

Pobeda nad vicešampionom Evrope u Segedinu, u subotu od 20.30, donela bi timu Tonija Đerone plasman u narednu fazu takmičenja.

Odluka pada večeras, da li će Đoković igrati AO!?

 

Napišite komentar

view all comments