Marko Živković prvo zimsko pojačanje Partizana

Partizan je dobio svoje prvo pojačanje ove godine. U Humsku se vraća Marko Živković, nekadašnji igrač crno-belih, a doskorašnji defanzivac Voždovca.

Njemu je ugovor sa Zmajevima isticao na leto i u novi klub je stigao za minimalno obeštećenje. Ugovor će biti potpisan na dve i po godine, potvrdio je član upravnog odbora kluba iz Humske Mladen Mijatović:

„Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna“, rekao je Mijatović i nastavio priču o ovom fudbaleru koji je rođen 1994. godine:

„Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojio i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu„, zaključio je Mladen Mijatović.

Napišite komentar

view all comments