Marko Nikolić ipak ostaje trener Lokomotive iz Moskve

Pre nekoliko dana se pojavila vest da srpski stručnjak Marko Nikolić neće još dugo ostati trener ekipe Lokomotive iz Moskve.
Ipak, nakon sastanka čelnika kluba, na zvaničnom sajtu Lokomotive Plutnik je potvrdio da Marko Nikolić ostaje trener ovog kluba.

“Zajedno sa Vasilijem Kiknadzeom i Vladimirom Leončenkom sastali smo se sa upravom kluba i razgovarali o trenutnoj situaciji. Zahvalili smo se Vasiliju Aleksandroviču na njegovom radu – klub je u dobrom stanju.
 
Već smo razgovarali i sa Markom Nikolićem, on imanaše poverenje i ubuduće će raditi na ispunjavanju postavljenih ciljeva. To je borba za najviša mesta u prvenstvu, borba za ruski kup. Pred nama je mnogo zajedničkog rada. Računamo na njegove profesionalne kvalitete, što će nam omogućiti da napredujemo zajedno sa timom“ – izjavio je Plutnik.
Marko Nikolić je tokom proleća preuzeo ekipu i ostvaren je glavni cilj – plasman u Ligu šampiona, do poslednjeg kola su bili u igri za proleće u Evropi, ali to nisu uspeli da ostvare u teškoj grupi sa Bajernom, Atletikom i Salcburgom.
Najveći problem je loša pozicija na tabeli u prvenstvu, gde se ekipa trenutno nalazi na sredini tabele, pa će morati mnogo truda i rada da ulože da izbore plasman u Evropu naredne godine.

Napišite komentar

view all comments