Marjanović i Jokić odlični u pobedama svojih timova

Naši centri su imali zapažene uloge u protekloj NBA noći. I Boban Marjanović i Nikola Jokić su zabeležili dabl-dabl učinak.

Denver Nagetsi su kao gosti onovo savladali Finiks sa 120:112, ali ovoga puta nakon dva produžetka. Nikola Jokić je bio najbolji igrač na utakmici. Na terenu je proveo 42 minuta, postigao je 29 poena, ali je imao 22 skoka i šest asistencija, pa je tako postavio svoj novi rekord karijere po broju skokova u NBA ligi.

Ipak, najzaslužniji za pobedu je Marej sa 26 poena. Kanađanin je na kraju poslednje četvrtine pogodio trojku i izborio produžetak.

Dalas je na svom terenu savladao Hjuston, a Boban Marjanović koji je bio jedan od najboljih pojedinaca u svom timu. Na terenu je proveo 20 minuta i za to vreme je postigao 15 poena i imao 12 skokova. Ipak, desio se jedan zanimljiv detalj na meču. Srpski centar je krenuo da zakuca, ali se iznenada pojavio Kenjon Martin Mlađi i lupio mu “bananu”. Ovaj potez je oduševio komentatora koji je uzviknuo da se Martin popeo na Boban planinu, pošto je visok samo 198 cm, naspram Bobana koji je jedan od najviših centara na svetu sa 228cm.

Napišite komentar

view all comments