MAJKL FELPS PECNUO NOVAKA: Neki bi koronu trebalo da shvate ozbiljnije! (VIDEO)

U gomili onih koji se oglašavaju oko situacije Novaka Đokovića i igranja na Australijan openu, oglasio se i Majkl Felps.

On je istakao da je sam prebolovao koronavirus, te indirektno prozvao Novaka rekavši da bi virus trebalo ozbiljnije da se shvati od strane nekih ljudi.

Greatodds

“Treba da budemo uzori čak i po pitanju korone, odnosno svega kroz šta prolazimo poslednjih godina. Moram da priznam – i ja sam bio zaražen. Bilo je užasno. Bukvalno sam mislio da ću umreti tokom prvih 36 sati zaraze. Bilo mi je to najgore iskustvo u životu. Bio sam očajan. Zbog toga koronu ne uzimam zdravo za gotovo. Znamo svi da je ova pošast ubila veliki broj ljudi, zbog čega svi moramo da budemo na istoj strani. Ako želimo da prođemo ovo što pre, moramo da se saglasimo oko nekih stvari i nastupamo zajedno, da ne izgubimo više nijedan život zbog korone. Zaista verujem da možemo svi zajedno da se borimo protiv korone, da pratimo određene savete, protokole i ostanemo zdravo. Moemo da se borimo protiv korone zajedno. U medijima čitamo mnogo toga o koroni, informacije nas preplavljuju svakodnevno što ume da bude zastrašujuće. U jeku svega onoga što se dešava, neki bi zaista trebalo da shvate koronu ozbiljnije nego što to čine sada. Mnogo je ljudi koji pate i onih koji su izgubili voljene”, rekao je legendarni Olimpijac.

Podsećamo, drama oko Novaka i dalje traje, suđenje je održano danas, a kako je proteklo saznajte na članku ispod.

SUĐENJE UŽIVO: Ceo slučaj se prebacuje na Savezni sud. Evo kada će Novak biti saslušan!

1 Komentar

Napiši komentar
  1. Аспалатхос
    15 januara, 14:48 Аспалатхос

    Шпанска инквизиција је била више него ужасна, али ова “енглеско-кенгурска” је превазишла све. Толико мржње и садизма над појединцем је типично британска специјалност пренета на Јужни континент. Ако ми не верујете, питајте Абориџине којима су Британци вешали тешке ланце око танких вратова да нису могли ни да ходају. О геноциду над Абориџина писао је наш човек из Аранђеловца Сретен Божић, исељеник у Аустралију и назван од тамнопутог домаћег становништва Брнимбур Вонгар (Гласник из света духова) у својим романима преведеним и на српски. Бугалили!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Napišite komentar

view all comments