Lesor otkrio kako je došao u Partizan i koje mu je omiljeno piće u Srbiji! (VIDEO)

Matijas Lesor je najnovije pojačanje Partizana, ali navijači crno-belih još uvek čekaju na njegov debi, nakon odlaganja utakmice sa Megom.

Bivši centar Crvene zvezde sinoć se pojavio na promociji Partizanovog kalendara za 2022. godinu i tom prilikom otkrio novinarima kako je došlo do saradnje sa crno-belima.

Greatodds

”Pričao sam sa mnogim timovima ovog leta, Partizan je bio jedan od njih. Zatim sam razgovarao sa svojim menadžerom, znao sam kakve ponude imam na stolu. Nakon što smo sve razmotrili, došli smo do zaključka da je najbolja odluka da dođem ovde”, istakao je Lesor.

Lesor je pre potpisivanja ugovora o Partizanu razgovarao i sa Borisom Daloom, bivšim košarkašem crno-belih, a novinare je interesovalo i kako gleda na reakcije Zvezdinih navijača na ovaj transfer.

”To je nešto što je deo igre i to mi samo može pomoći. Čovek sam koji igra sa mnogo emocija i pokušavaću da se koncentrišem na igru. Nemam problema ni s kim u Zvezdi – ni sa igračima, ni sa navijačima, ni s kim. Ostao sam dobar sa svima, sa moje strane samo pozitivne emocije. Doneo sam ovu odluku zbog karijere i porodice. Sve što su posledice moje odluke ću podneti”, objašnjava Lesor.

Partizan je sinoć promovisao i klupsku rakiju. U pitanju je brendirana rakija koja ima ukus šljive, kajsije i dunje, a u prodaji će se naći samo 1.000 flaša. Lesoru rakija nije omiljeno piće.

”Probao sam rakiju, ali mi nije omiljeno piće. Rum sa Martinika je bolje piće od rakije, veruj mi”, tvrdi Lesor.

MIJAILOVIĆ: Da vratimo klub sa najviše navijača u Evroligu! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments