LEGENDARNI ARGENTINSKI FUDBALER REKAO ZBOGOM FUDBALU: Ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu!

Legendarni argentinski fudbaler Karlos Tevez odlučio je da stavi tačku na svoju bogatu karijeru.

Ipak, kako je i sam istakao, postoji šansa da se vrlo brzo vrati fudbalu. Ali, jedno je sigurno – nikada više neće obući dres Boke Juniors.

„Sada mogu da kažem da se povlačim, ali možda se za tri meseca probudim i poželim opet da igram. Ipak, nikad više u Boki. Ovo je jedan od najtužnijih dana u mom životu, ali osećam da sam doneo pravu odluku. Boka je moj život i ne smem da budem prosek ovde. Ako ne mogu da pružim 100 odsto, onda je bolje da se povučem“, rekao je Tevez i dodao:

„Mnogi su me pitali da ostanem do decembra, da sačekam dok se ljudi ne vrate na stadione. Ali ja sam želeo da odem čuvajući neke posebne memorije kao poslednje. Ne postoji ništa lepše od poslednjih ovacija Maradoni na terenu, poslednjeg puta kada me je otac gledao kako igram i postajem šampion, zadnji put kada sam ga video da lije suze radosnice. Nije mi potrebno ništa drugo da bih bio srećan. Moja krv nije crvena. Uvek će biti plavo-žuta. Vidimo se uskoro.“

Poslednjih dana mediji u Argentini su pisali da Karlos Tevez nije u dobrim odnosima sa čelnicima Boke Juniors. Takođe, priča se i da je nekadašnjem igraču velikana kao što su oba kluba iz Mančestera i Juventus, teško pala smrt oca i da poslednjih nekoliko meseci nije isti čovek.

Tevez ima 37 godina, karijeru je počeo u Boki, a tu će je po svemu sudeći i završiti.

Napišite komentar

view all comments