KURTOA ZA SAIGRAČA TVRDI: On mora da ostane u klubu!

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa podržao je svog saigrača iz kluba i reprezentacije Edena Azara. On je u razgovoru za španske medije rekao da Azar sigurno ostaje u Madridu.

Ova dva igrača se konstantno kroz karijeru prate, nastupali su u Čelsiju, sada Real Madridu, a već duže vreme su nosioci reprezentacije Belgije, pa će tako biti i na predstoječem Evropskom prvenstvu.

Sto posto sam siguran da ostaje. Ne želi da ode, već da nastavi, ali i da se ne povređuje više i osvaja titule„, rekao je Kurtoa i dodao:

U Realu se stalno i za sve kritikuje. Bejl je bio kritikovan, pa je osvojio Ligu šampiona. Svi znamo da u Madridu postoji pritisak i kritika medija i navijača. Ali, Eden to može da podnese. Znam ga dovoljno dobro da to kažem. Još uvek može sve da promeni“, zaključio je iskusni belgijski golman.

Prve dve sezone Azara u Realu su blago rečeno bile katastrofa, jer su povrede i nedostatak forme uticali na to da ne ispuni očekivanja u transferu vrednom 100 miliona evra.

Međutim, Azar je jedan od najplaćeniji igrača u timu, ukoliko bi on otišao, oslobodili bi se velikih troškova, što bi otvorilo vrata dolasku Kilijana Mbapea. Ipak, ukoliko ostane teško bi mogla da se ostvari Perezova želja u vidu mladog Francuza.

Napišite komentar

view all comments