Krasić poslao važnu poruku reprezentativcima pred Portugal!

Srbija mora da pobedi Portugaliju u Lisabonu kako bi direktno otišli na Mundijal, dok je baraž siguran.

O igri Srbije i šansama naše selekcije govorio je bivši reprezentativac naše zemlje Miloš Krasić u intervjuu za “Večernje novosti”.

“Smatram da smo cele kvalifikacije dobro odigrali. Dolaskom Piksija krenula je prava igra, napravljena je sjajna atmosfera i mislim da je upravo on zaslužan za sve dobre stvari i odličnu selekciju. Momci su pokazali kvalitet, želju za dresom sa nacionalnim grbom. Bore se za svaku loptu, pokazali su da imaju samopouzdanja, kvalitet. Jednom rečju, oduševili su me. Zaista sam prezadovoljan kako je sve funkcionisalo u kvalifikacijama a znam da je to video i naš narod”, kazao je Krasić.

Šanse “orlova” protiv favorita?

“Ronaldo i ekipa će na svom terenu krenuti ofanzivno, da što pre daju gol. Oni tako igraju, ali ja verujem u našu odbranu. Ronaldo će imati dodatni motiv posle svega šta se dešavalo u Beogradu, znamo dobro koliko je opasan. Međutim, smatram da ne bi trebalo da se opsedamo bilo kojim igračem rivala, već da gledamo sebe, da nastupimo agresivno sa željom i elanom. Imamo i mi naše vrline, vrhunske igrače i kvalitet da napravimo podvig, nada se nekadašnji fudbaler Juventusa i CSKA Moskve.

Napišite komentar

view all comments