Konte: Želim trofeje sa Totenhemom!

Italijanski stručnjak Antonio Konte nada se da će osvajati trofeje sa Totenhemom, a ističe da je naporan rad jedini način da to i ostvari.

Totenhem je trenutno sedmi na tabeli Premijer lige. Uprkos uspesima koje je ostvarivao u prošlosti, određeni deo javnosti ne veruje da Konte može do značajnih rezultata sa Spursima.

„Nađete se u drugačijoj situaciji, ali morate da dokažete ponovo da ste spremni da se borite. U Totenhemu pokušavamo da uradimo nešto važno, da pobeđujemo, da osvajamo trofeje“, rekao je Konte.

„Nije jednostavno. Želimo da pokušamo da osvajamo trofeje zajedno, to mora da nam bude cilj. Ostali timovi u Engleskoj su veoma jaki, ali znam da uz naporan rad možemo mnogo da napredujemo. Moramo da pokušamo da uradimo najbolje za ovaj klub. U ovom trenutku treba da budemo fokusirani i radimo naporno kako bismo bili bolji. Ne vidim drugi način da dođemo do cilja, postoji samo taj put. Potrebna je prava atmosfera i da budete spremni da patite. Imam grupu igrača koja želi da radi i napreduje, za mene je to dobra osnova“.

Prva pobeda za Kontea na klupi Totenhema! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments