KOLIKO JE OVO REAL (NO)? Ramos ima na stolu ponudu svog matičnog kluba!

Kapiten Real Madrida, ali kao što je poznato dete Sevilje, Serhio Ramos, dobio je ponudu svog matičnog kluba iz Andaluzije da ponovo obuče njihov dres.

Kao što je poznato, Ramos i Perez nisu pronašli zajednički jezik oko nastavka saradnje, pa je sve izvesniji rastanak sa kapitenom.

Serhio Ramos je u međuvremenu dobio novu ponudu i od Sevilje! U pitanju je ugovor na pet godina uz platu od sedam miliona evra i mogućnost da ostane u klubu kada završi karijeru.

Kapiten Reala ima 35 godina, mogao bi da odigra još dve sezone na vrhunskom nivou i da potom od ostatka ugovora ostane na nekoj od visokih funkcija.

Ranije se pominjao PSŽ, u jednom trenutku i Mančester Siti, ali sve to deluje nerealno i sada Sevilja to želi da iskoristi.

Ramos je emotivno vezan za ovaj klub, rođen je u gradiću Kamas nedaleko od Sevilje, a u akademiju na „Ramon Sančez Piskuanu“ je stigao još kao 10-godišnjak, a u „kraljevski klub“ je otišao leta 2005. godine, nakon samo jedne sezone u prvom timu Sevilje.

Još jedna pozitivna stvar je da je na klupi bivši trener Reala Lopetegi, koji je takođe bio i selektor Španije, pa se tako odlično poznaju, a i Sevilja će igrati u Ligi šampiona naredne sezone.

Napišite komentar

view all comments