Ko sve odlazi iz Partizana nakon dolaska Zorana Savića?

Počela je nova era u Partizanu dolaskom Zorana Savića na mesto sportskog direktora. Najavio je legendarni košarkaš da će se mnogo toga promeniti naredne sezone, od trenera do igračkog kadra, ali ko bi mogao biti prvi na toj listi?

Već sada se uveliko razmišlja o promenama, a prvi na listi za odlazak je bez ikakve sumnje Džoš Perkins koji je došao tokom ove sezone i u potpunosti je razočarao navijače svojom lošom igrom. Jedino je pitanje da li će uprava kluba uspeti da se dogovori oko raskida ugovora do kraja ove sezone ili će Perkins ostati u crno-belom dresu do kraja ugovora i tek onda potražiti novi klub, pošto je očigledno da za njega nema budućnosti ovde.

Slična sudbina čeka i Erika Miku koji takođe ima ugovor do kraja sezone i šanse su male da će se produžiti.

Pored ovoga što smo naveli, treba očekivati velike promene, ali će one doći po okončanju ove sezone koja je jedna od najlošijih za Partizan.

Crno-beli su odigrali ABA ligu bez šanse za plej-of, u Evrokupu su ispali, a Kup Koraća je osvojila Crvena zvezda. Niko od igrača nije u dobroj formi, promenjena su dva trenera (Vlado Šćepanović i Sašo Filipovski), a možda ni tu nije kraj, pošto je ovaj poslednji (Aleksandar Matović) prisiljeno rešenje.

U takvoj situaciji Zoran Savić je trenutno jedina pozitivna stvar koja se dogodila Partizanu i sada čekamo njegov potez.

Napišite komentar

view all comments