Klop: ,,Imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili”

Liverpul je u Lesteru odigrao jednu od najslabijih utakmica ove sezone u Premijer ligi i doživeo drugi poraz u šampionatu Engleske, koji je veoma teško pao menadžeru Redsa Jirgenu Klopu.

Imao je Liverpul loptu u posedu, imao i brojne šanse, Mo Salah je promašio penal, ali je opšta ocena da su Crveni podbacili na King Pauer stadionu. Lester je slavio na svom terenu sa 1:0.

Greatodds

„Možda ako pogledam utakmicu unazad, videću da jednostavno nismo imali sreće. Ali nisam siguran da će to biti moja analiza. Ništa mi se nije dopalo kod nas, da budem iskren, igrali smo veoma čudnu utakmicu, imali smo šanse – nismo ih iskoristili. Oni su imali jedan udarac na gol i pobedili“, analizirao je Jirgen Klop.

Potom je dodao:

“Oni su pre samo dva dana igrali tešku utakmicu protiv Mančester Sitija, ali su protiv nas dali sve od sebe, borili se i branili tokom većeg dela utakmice ali su to radili zaista dobro. Da smo igrali onako kako možemo da igramo, mislim da bismo osvojili sva tri boda, ali nismo uradili dovoljno da pobedimo. Previše igrača je bilo ispod svog nivoa. Moj posao je da shvatim takve stvari pre utakmice. Ko je u formi i sve te stvari. Tako često su mi ovi momci davali priliku da kažem ‘vau, kakva utakmica!’ – večeras je ‘vau!’, ali na sasvim drugi način. Nije izgledalo dobro. Nije ličilo na nas, a to je očigledno jedina stvar o kojoj moramo da razmislimo i odmah promenimo. Moram da priznam da je Lester zaslužio ovu pobedu”, zaključio je Jirgen Klop.

Napišite komentar

view all comments