KIRJOS SE PONOVO OGLASIO: Novak i ja smo zapravo bili prijatelji, a mediji su nas na neki način razdvojili!

Nik Kirjos je ponovo govorio o Novaku Đokoviću i otkrio do sada nepoznate detalje.

Kontroverzni teniser je stao uz Srbina i poslao reči podrške.

Greatodds

“Saosećam sa njim trenutno. Ovo kroz šta prolazi zaista nije humano. Šta se ovo dešava? Da nije poznata ličnost, da je običan čovek, ne bi morao da se nosi sa ovo količinom s..nja koje plasiraju mediji. Život mu je verovatno već dovoljno težak. Znam kako je to. Nadam se da će se situacija brzo razrešiti“, rekao je Nik Kirjos.

Australijanac je rekao da bi Australijan open mogao da bude najgledaniji u istoriji ako Novaka puste da igra.

“Očigledno da su nastali haos i zbrka, a moje mišljenje je da to nije pravi put. Jednostavno je, Novak nam je potreban ovde zbog našeg sporta. Jedan je od najuticajnihih sportista svih vremena. Ako je spreman da igra i bude mu dozvoljeno da nastupa, mislim da će to biti dobro za tenis, sa svom tom pažnjom usmerenom na Australiju. Australijan open će verovatno imati gledalaca kao nikada do sada.”

Nik Kirjos je prvi put otkrio da je sa Novakom bio u prijateljskim odnosima i da su mediji krivi što se odnos između njih dvojice zaoštrio.

“Ispričaću vam nešto zanimljivo… Novak i ja smo zapravo bili prijatelji, često smo sparingovali na turnirima, a mediji su nas na neki način razdvojili. Naduvavali su neke stvari, izvlačili ih iz konteksta i sada je situacija 30 puta lošija tamo gde zapravo uopšte nije bila tako loša. Novaka pamtim kao jednog od retkih tenisera koji su mi prišli kada sam bio mladić – rekao mi je ‘Ako ti ikada nešto zatreba, budi slobodan da mi se obratiš, a ja ću ti rado pomoći’. Osećam da nam je mnogo pomogao, pružao nam je podršku i tokom požara… Brzo smo zaboravili da nam je pomagao, a da nije morao to da čini. Mnogi sportisti ne bi. Mnogi od njih su sebični. Tako da ja to ne zaboravljam.”

Australijanac je poručio da ne želi na megdan sa Novakom ako Srbina puste na teren u Melburnu.

“Ako bude na terenu u Melburnu biće opasan i ne želim da igram protiv njega trenutno – to je sigurno. Neka neko drugi dobije taj zadatak. Mislim da će biti besan. Biće odlučan da igra dobro i da vrati milo za drago svima. Ne želim da naiđem na njegov gnev“, zaključio je Kirjos.

ZAKAZANO JE SUĐENJE: Evo kada ćemo znati sudbinu Novaka Đokovića!

Kirjos se oglasio u vezi Novaka i sve iznenadio svojom izjavom!

Napišite komentar

view all comments