Kapiten Tadić govorio o proslavi gola! (VIDEO)

Nakon tri meča stiče se utisak da atmosfera odavno nije bila tako dobra u fudbalskoj reprezentaciji Srbije, kao što je sada, tokom kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

“Orlovi” su osvojili sedam od mogućih devet bodova, u utorak su savladali i nezgodni Azerbejdžan u Bakuu sa 2:1 (1:0), a svima je zapalo za oko to kako su na tom meču proslavili prvi gol. Svi igrači sa terena su se okupili na jednom mestu, nešto su komentarisali među sobom, pa su nasmejano otišli na svoje pozicije. To je jako zanimalo novinare.

Kapiten Srbije Dušan Tadić je posle meča otkrio o čemu se zapravo radilo.

„To je ona igrica, “Mafija” se zove. Ja sam to igrao sa decom, zanimljiva je. Proslavili smo gol tako, malo smo se šalili, to je baš lepo i pokazuje zajedništvo„, rekao je Tadić.

Ta igra je postala posebno popularna među “orlovima” prilikom ovog okupljanja. Sudeći po Tadićevoj izjavi, često su je igrali prethodnih dana. Zanimljivo, najbolje se u njoj pokazao Milan Gajić, bek Crvene zvezde.

„Pa, nema tu najboljih… Onako, svi blefiraju, lažu… Ali, ima i dobrih igrača. Gajić je jako dobar, nikad ne znaš šta ima i ovaj Grujić isto. Ne znam, izgleda da se ta Zvezdina škola dobro pokazala. Ne znam zašto„, nasmejao se Tadić, pa je potom nastavio:

„Moraš da se predstaviš za nešto što nisi. Igraju dobri momci protiv loših. Zanimljivo je stvarno, evo i sad svi pitaju kad ćemo da igramo, da li ćemo u avionu. Svi su nestrpljivi.“

Napišite komentar

view all comments