Juventus ulazi u trku za dovođenje Memfisa Depaja

Ekipa iz Torina će pokušati da ove zime dovede u svoje redove sjajnog holandskog napadača Memfisa Depaja i to za smešnu svotu novca!

Ovu vest je prvi objavio Tutosport, samo dan nakon što se pojavila informacija da je Lion spreman da pusti reprezentativca Holandije ove zime za samo pet miliona evra, kako na leto ne bi otišao besplatno zbog isteka ugovora. Priznaćete, jako mala cena za ovog fantastičnog igrača.

Ako na ovo dodamo nezadovoljstvo Paola Dibale u ekipi i sve više govorkanja da neće produžiti saradnju sa crno-belima, pa ova priča ima još više smisla, pošto Depaj može da pokrije nekoliko pozicija u napadu i da se uklopi u raznim formacijama, pa čak i dostojno zameni Argetinca.

Problem može da bude Barselona, Depaj je velika želja Ronalda Kumana, koji bi voleo da vidi u svojim redovima zemljaka, ali mnogo toga ne štima u Barseloni, finansijska situacija, kao i smena uprave i ostavka predsednika koji su bili inicijatori ovog potencijalnog transfera, pa se blaga prednost oko kupovine daje Juventusu.

Memfis Depaj ove sezone pruža sjajne partije, na 16 utakmica postigao je osam golova i imao četiri asistencije.

Napišite komentar

view all comments