Jović: Radonjiću sam rekao, ako imaš plejmejkera, potpiši ga!

Bio je letos na korak od povratka u Crvenu zvezdu, ali tadašnje stanje u situaciji oporavka od povrede, sprečilo je realizaciju posla.

“Sa Radonjićem sam celo leto bio u kontaktu, pričali smo o svemu. Bilo je nekih opcija, ali u tom trenutku nisam bio ni blizu povratka na teren do novembra. Bio bih nepošten da sam došao i potpisao ugovor sa bilo kim, nisam osećao da je to u redu. Radonjiću sam zato i rekao: ‘Ako imaš plejmejkera – potpiši ga. Ne znam kada ću biti u mogućnosti da igram’. Sve ostalo o čemu se šuška, pa i Panatinaikosu… Što se mene tiče cilj mi je da u narednih šest meseci igram i vidim na čemu sam, pokažem formu i želju za igrom. Bitno mi je da nađem klub. Koji će to klub biti, to ostavljam na svojim agentima koji treba da reše. Videćemo šta je u ponudi, šta je najbolje za moju porodicu. Da li će to biti Grčka ili neki drugi klub – sada je manje važno.”

Greatodds

Kaže Jović da trenutno nije u poziciji da bira previše.

“Moja jedina zelja je da se vratim kosarci, nisam ni u situaciji da mogu da biram, sezona je u punom jeku. Priželjkujem najbolje takmičenje, ali taj deo sada nije do mene već do potražnje kao i mojih menadžera za koje verujem da će odraditi posao najbolje što mogu. Od mene mogu da očekuju maksimalnu profesionalnost i požrtvovanost. Činjenica je da moram da nađem klub koji će imati sluha za to da dolazim iz povrede ali verujem da će to sve doći na svoje mesto, valja razbiti maler u Novoj godini.”

Bio je želja Zvezde, a sada je blizu Partizana!

Jovića sitnice dele od potpisa za PAO!

Napišite komentar

view all comments