JOKIĆEV SAIGRAČ: Njegova braća su kao mafijaši! (VIDEO)

NBA igrač i jedan od boljih u ekipi Denvera je veliki Jokićev prijatelj, a sada je iznenadio pričom o njegovoj braći u jednom intervjuu.

Majkl Porter Junior, saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, pred početak 75. NBA sezone otkrio je šta misli o braći srpskog centra.

Krilni košarkaš je oduševljen Jokićem kao saigračem, a nije mogao da ne prokomentariše i ostale članove porodice, pre svih braću Nemanju i Strahinju.

Nikola već godinama živi blizu braće koja se brinu o njegovoj karijeri, a mnogi se sećaju i scene protiv Finiks Sansa u plej-ofu prošle sezone kada je malo nedostajalo da ulete na teren.

Porter je potvrdio da nije to bio izolovan slučaj.

“Čoveče, njegova braća su kao mafijaši! Oni su toliko drugačiji od njega, oni će skoro svaku drugu utakmicu pokušati da upadnu na meč da se potuku. Pretpostavljam da su oni velika stvar tamo u Srbiji, ali oni su tako drugačiji od Jokića, oni ga paze, oni su kul momci”, ispričao je Porter.

Inače, košarkaš Denvera u izjavi za američke medije rekao je da stoji iza odluke koju je doneo u vezi nastupa za reprezentaciju tokom leta.

“Doneo sam odluku. Dobra ili loša, stojim iza nje. Opet bih uradio isto. Bila je to pametna odluka. Pogotovo ako pogledate koliko igrača je moralo da propusti utakmice prošle sezone. Verujem u organizaciju i stručni štab ekipe”, rekao je Nikola Jokić.

Srpski as ističe da mu je vreme provedeno uz suprugu najvažniji momenat u životu.

“Supruga i ja očekujemo bebu tako da je to verovatno najvažniji momenat letnje pauze. Verovatno najvažniji momenat u mom životu. Takođe, bilo je lepo je i što su moji konji pobedili na dvadesetak trka”, zaključio je MVP NBA lige.

Napišite komentar

view all comments