JOKIĆ GRMI NAKON PORAZA: Bili smo loši, usporeni!

Portland je naneo težak poraz Denveru rezultatom 115:95 (32:24, 25:23, 36:19, 22:29) i tako stigao do 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Nikola Jokić je postigao samo 16 poena, cela ekipa je odigrala ispod nivoa, ali je Srbin ipak odao priznanje ekipi Portlanda na čvrstoj igri.

„Oni su odlična ekipa, sa mnogo talenata, mnogo oružja imaju na terenu. Starteri njihovi su nas na početku stvarno razbili, nismo imali neko rešenje, igrali su na totalno višem nivou od nas, kao tim. Bili smo dosta loši, usporeni, svaki šut kao da je bio kratak, svaka kretnja kao da je bila spora. Šta da se radi, 2-2 je, idemo dalje, videćemo šta će biti. Imali smo 34 posto šuta iz igre, to je stvarno loše. Bili su veoma agresivni i dobro su pokrivali svaki šut. I ono što je bilo otvoreno za šut, promašili smo. Svi moramo da budemo bolji. Moram da im odam priznanje jer su igrali mnogo dobru odbranu, naročito u ovom meču. I kada sam bio otvoren, promašivao sam, moram da im dam priznanje, neverovatna odbrana“, zaključio je Jokić.

Napišite komentar

view all comments