IZJAVE KOJE ĆE SE PAMTITI! Evo šta je ostavilo utisak na trenere večitih rivala!

Crvena zvezda je osvojila duplu krunu, nakon što je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedila Partizan, dok je u regularnom delu meča i nakon produžetaka rezultat glasio 0:0.

Bilo je svega i svačega i mnogo se prašine podiglo nakon utakmice, a izjave trenera oba tima su posebno ostavile utisak.

Senku na finale Kupa Srbije bacilo je neprimerno ponašanje pojedinih igrača crveno-belih tokom proslave. To je nateralo trenera Zvezde Dejana Stankovića da im se obrati svega nekoliko minuta po završerku meča, dok su bili okupljeni ispred severne tribine i to je ostavilo veliki utisak na javnost.

„Momci, momci, molim vas, budite gospoda kad se radujete. Zaveži usta, primi medalju, pusti muziku unutra. Tišina. Okej? Ljudi smo“, rekao je Dejan Stanković izabranicima, čime je po ko zna koji put pokazao da je veliki sportsmen, kao što je bio i igrač, a sada i trener.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije lako podneo neuspeh u Kupu i što nisu uspeli da osvoje barem ovaj trofej. Nadali su se crno-beli da će stići do pehara, ali su igrači Zvezde bili precizniji sa penala.

Stanojević je posle meča sportski čestitao crveno-belima na peharu, ali nije prupustio priliku i da „pecne “ rivala zbog incidenata koji su se desili na kraju meča.

„Toliko loših stvari se desilo, bilo je dosta nesportskih stvari, ali mi smo bili tu kad je Zvezda podigla pehar, ponašali smo se kako dolikuje velikom klubu kakav je Partizan, iako nam nije lako da se borimo sa svim i svačim. Bili smo pravi sportisti, poštovali protivnika“, rekao je Stanojević.

Napišite komentar

view all comments