IVICA KRALJ: Mi smo gledali veliki broj igrača i jesmo preporučili njih nekoliko!

Partizan je letnji prelazni otvorio dovođenjem štopera Siniše Saničanina iz Vojvodine, koji će popuniti prazninu nastalu povratkom Svetozara Markovića u Olimpijakos.

Tokom Saničaninove promocije u Partizanu, Ivica Iliev je najavio nova, ekstra pojačanja u napadu i veznom redu, a na tu temu govorio i Ivica Kralj, šef skauting službe u crno-belom taboru.

„Mi smo gledali veliki broj igrača i jesmo preporučili njih nekoliko, a sportski deo će proceniti kolike su naše mogućnosti za dovođenje tako dobrih i kvalitetnih igrača. Na njima je da procene koliko smo mi moćni da tako nešto ostvarimo. Radi se o inostranim igračima na napadačkim pozicijama“, potvrdio je Kralj.

Nedavno smo objavili da bi i Danilo Pantić mogao da se vrati u Partizan posle rastanka sa Čelsijem do kraja ovog meseca.

“Čuo sam da je objavljena ta informacija, to su novi momenti. Njemu ističe ugovor 1. jula, on prvo mora da reši te papire, da li ostaje tamo ili ne. Ima te priče, ali koliko je realno, ne znam jer je moj deo poslao skauting služba i da tražimo igrače, a onda da te igrače preporučimo sportskom delu i dalje oni odlučuju o tome. Dakle, to nije moj deo posla, ali mogu da vam kažem da ga smatram veoma kvalitetnim igračem“, rekao je Ivica Kralj i otkrio da kada su neki značajniji odlasci u pitanju, mogu da se očekuju tek u julu ili avgustu.

Napišite komentar

view all comments