Inter i zvanično predstavio novi grb (FOTO)

Klub iz Milana je danas dobio svoj 15. logo po redu, još od osnivanja 1908. godine…

Dugo najavljivane promene u Interu krenule su današnjom prezentacijom novog klupskog grba. Kineske gazde krenule su u „osvežavanje“ brenda pre finansijske krize u koju su upali i pre najava da bi klub mogao da bude prodat, međutim zasad sve ide po planu.

Novi grb pretpeo je nemale izmene, ali suština je i dalje tu. Mada, kao po običaju, dobar deo navijača u startu neće biti baš zadovoljan…

U sklopu ove akcije iz Intera su početkom godine najavili i promenu imena kluba, odnosno skraćivanje onog zvaničnog. Umesto Internacionale Milano u zvaničnim spisima stajaće samo Inter Milan. Kruna svega trebalo bi da bude novi stadion kako bi se odvojili od Milana, ali jasno je da to neće biti ni brzo ni lako, pogotovo u aktuelnoj finansijskoj situaciji.

Inter spada u klubove koji su dosta često menjali logo, pa im je tako ovaj poslednji 15. od osnivanja 1908. godine. Prethodna dva bila su aktuelna 14 godina. Doduše, razlika između njih bila je samo u zvezdici iznad logoa. Pogledajte kako je to izgledalo u istoriji ranijih logotipa:

Napišite komentar

view all comments