ILIEV: Radimo na angažovanju dvojice fantastičnih stranih napadača! I moraju da dođu obojica!

Prelazni rok u Humskoj je krenuo uzbudljivo, a prema najvama Ilieva, tek će da bude!

Crno-beli su juče predstavili Sinišu Saničanina, pojačanje iz Vojvodine kao prvo letnje, ali već se najavljuju novi potezi uprave, koji bi vrlo brzo trebalo da dobiju svoj epilog.

Ivica Iliev je govorio upravo o tome, uz poseban akcenat na pojačanja u napadačkim redovima i to stranih. Izgleda da će Partizan sledeće sezone biti mnogo znatno opasniji, ukoliko se ove najave Ilieva i ostvare.

“Radimo na angažovanju dvojice fantastičnih napadača! Stranaca! I moraju da dođu. Obojica! To je prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Stanojevića, koji je za mene najbolji trener“, rekao je Iliev.

On smatra da će pod vođstvom Aleksandra Stanojevića ta dvojica fantastičnih igrača postati još bolji naredne sezone, ali se postavlja pitanje zašto to nije bio slučaj sa Sejdubom Sumom prošle sezone. I Iliev priznaje da Suma nije pružao partije kakve ume.

“Mi smo prošle godine prodali Sadika, a Suma nije imao sezonu na top nivou. I to se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone“, uveren je Iliev, koji je otkrio i da se radi na dovođenju i još jednog ili dvojice domaćih igrača.

Ako se sve ovo ostvari, sledeće sezone bi trebalo da gledamo znatno zanimljiviju trku za đampionsku titulu između večitih rivala.

Napišite komentar

view all comments