Igor Kokoškov i Fenerbahče više nisu u ljubavi?

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov nije u dobrim odnosima sa upravom turskog kluba, sudeći prema svemu.

Rezultati su ove sezone bili ispod očekivanja i Fener je svoju sezonu u Evroligi završio već nakon prve eliminacione faze. Nisu imali neke šanse, jer su bili desetkovani u duelu sa moskovskim CSKA i bilo je lakih 3:0 u seriji za rusku ekipu.

Ni u jednom od tri meča nije bilo Igora Kokoškova da predvodi svoj tim sa klupe. Prvobitno mu to nisu dozvolili zdravstveni protokoli, baš kao i nekolicini njegovih igrača, a treća utakmica serije sa CSKA je sporna za menadžment Fenerbahčea, koji smatra da je u njegovom odsustvu bilo nešto drugo po sredi.

Uprava je razočarana Kokoškovim i situacija između njih je zategnuta, te bi moglo da dođe do rastanka već u bliskoj budućnosti uprkos trogodišnjoj saradnji koja je potpisana prošlog leta.

Fenerbahče je regularni deo sezone u Evroligi završio na 7. mestu sa skorom 20-14, a definitivno im je niz od 10 pobeda početkom godine pomogao ka tom rezultatu. U Turskoj ne blistaju sa 22-8, ali su uprkos tome drugi. Međutim, teško je verovati da će uspeti da se nose sa Anadolu Efesom.

Napišite komentar

view all comments