HRVAT IZAZVAO BURNE REAKCIJE: Evo ko po njemu ima bolju publiku – Partizan ili Zvezda? (VIDEO)

Košarkaški trener Slaven Rimac izjavio je da su mu najdraža gostovanja u Beogradu Crvenoj zvezdi i Partizanu. Bivši trener Cibone i Cedevite gostovao je u jednoj popularnoj hrvatskoj emisiji gde je odgovarao na pitanja gledalaca.

On je uporedio navijače „večitih“ i izazvao reakcije i kod jednih i kod drugih:

„Zvezdina publika ima neke navijače koji bojkotuju ABA ligu. Partizan ima daleko najbolju publiku. Svaki put je bila puna dvorana“, rekao je Rimac i podelio sa gledaocima jedan doživljaj koji najbolje opisuje vatrenu atmosferu:

„Ostalo je dvadesetak sekundi do kraja. Dva igrača su dobili upaljače u glavu, Andrija Stipanović i Džastin Kobs. Sudije su se okrenule i rekle nam da možemo u svlačionicu i tu je Andrija prvi, pošto je bio krvav i besan pozvao da idemo u svlačionicu, neće više da igra. Ja mu kažem: ‘ Gde ćeš sad? Deset puta sam igrao na ovom gostovanju, nijednom nisam pobedio. Sad mi je prilika da pobedim šest razlike, ne ideš nigde. Završićemo taman da bombe padaju“, ispričao je Rimac, nadovezavši se kako je posle meča na konferenciji odgovorio da nije sklonio ekipu sa terena, jer nije osećao da je atmosfera toliko opasna.

Napišite komentar

view all comments