Haos u Vojvodini ne prestaje. Lalatović se jedini obraća javnosti i ima jasnu poruku

Trener Vojvodine Nenad Lalatović, rešio još jednom da se oglasi povodom loše situacije u klubu i pošalje poruku upravi.

Lalatović se osvrnuo na otvoreno pismo fudbalera ističući da je sramota što se niko od čelnika kluba nije pojavio na utakmici sa TSC-om.

– Niko nijednog trenutka nije došao da objasni bilo šta. Poruka igračima je bila prazna loža protiv TSC-a. Igrači su razočarani, ljuti, ne žele da vide nikog uz uprave kluba!

I ne samo to, navodi još kako čelnici Vojvodine lažu igrače koji još uvek nisu dobili primanja.

– Obećavaju i lažu! Igračima se duguju tri plate. Sramota je da Vojvodina traži pozajmicu od FSS da bi dala platu, pored Srbijagasa, Bajatovića, ovakvog Grada Novog Sada, ovako moćnih firmi u gradu.

Razočaran je Lalatović u tretman kakav Vojvodina sigurno ne zaslužuje.

– Toliko o tome koliko smo sposobni i koliko možemo da vodimo našu Vojvodinu, a želimo da igramo Evropu i da stvorimo moćnu Vojvodinu…

Trener Novosađana ističe i da se čelnici kluba kriju od igrača…

– Sami smo ovde, kriju se, dođu kad nas nema, odu pre nego što dođemo, sve što su obećali nisu ništa ispunili. Igra mačke i miša i to je sramota!

I ne samo da beže, već, napominje Lalatović, niko se igračima nije ni obratio.

– Tragedija je što se niko nije obratio ni jednom mom igraču posle svega! Kao da je sve bajno i sjajno, moj nijedan igrač nije imao nijednog predstavnika kluba koji je izašao pred njih i rekao biće nešto, uradićemo nešto, žao nam je zbog ovoga.

Zbog celokupne situacije, razočaran, ljut i povređen, Lalatović je u naletu emocija poručio da Vojvodina možda i ne zaslužuje da izbori plasman u evropske kvalifikacije.

– Pošto je ovakva situacija u klubu, pošto imamo ljude koji ne žele da dođu na našu utakmicu da nas podrže, možda ne zaslužujemo Evropu.

I za kraj, trener Vojvodine podvlači da je situacija u klubu nikad gora.

– Možda to zaslužuju TSC i Čukarički. Tamo sve funkcioniše, a u Vojvodini nikad gora situacija. Uprava se ni na utakmicama ne pojavljuje, a kamoli da se pojavi pred igračima i da im se izvini zaključio je Lalatović.

Da li se nazire izlaz iz ove loše situacije slavnog kluba?

Napišite komentar

view all comments