GREATODDS MEČ PREDIKTOR – Napadni 1.000.000 dinara svake nedelje!

Igrajte za 1.000.000 dinara svake nedelje. Predvidite rezultate 12 utakmica i osvojite neverovatne novčane nagrade.

Ako pogodite najmanje 8 od 12 mečeva, osvojićete jednu od sjajnih Greatodds nagrada!

Greatodds

Možete da odigrate jednu opkladu dnevno, ali imajte u vidu da svaka opklada mora biti odigrana za pravi novac, inače neće učestvovati u ovoj promociji.

Prediktor se igra po rundama, što možete videti na rasporedu rundi na sajtu Greatodds. Svaka runda traje od 3 do 9 dana i sadrži 12 mečeva za klađenje. Možete odigrati jednu opkladu dnevno i možete osvojiti jednu nagradu po rundi (tabela sa nagradama se nalazi na dnu stranice).

Kada je tekuća runda završena i kada su poznati rezultati svih 12 kvalifikacionih mečeva, moći ćete da vidite koliko ste mečeva pogodili za svaki dan za koji ste postavili opkladu. Ako vidite ikonu trofeja, to znači da ste tačno pogodili najmanje 8 mečeva i osvojili odgovarajuću nagradu.

Igrač može osvojiti samo jednu nagradu po rundi – računaju se samo najuspešnije opklade. Ako dva ili više igrača pogode 11 ili svih 12 mečeva u okviru iste runde, tada će deliti predviđenu nagradu.

Svi dobitnici će biti obavešteni putem poruke u inboks na svom korisničkom nalogu, nakon što im nagrada bude uplaćena na račun.

Još uvek nemate Greatodds nalog? Ne čekajte, registrujte se odmah i učestvujte u ovoj fantastičnoj promociji.

REGISTRUJ SE!

Greatodds

Napišite komentar

view all comments