Golman Šerifa: ,,Uspesi nisu slučajnost”

Srpski čuvar mreže osvrnuo se na uspeh saigrača protiv Reala.

Uspeh ostvaren u Španiji uticao je da klub iz Tiraspolja postane fudbalska tema broj jedan, a kako je biti član kluba u aktuelnom trenutku je otkrio srpski golman Dušan Marković.

“Svi su u šoku, došli smo u trening centar i još vlada neverica, niko nije svestan uspeha koji je ostvaren. Drago mi je što sam deo te priče, tu sam od januara, cene me i poštuju, član sam ekipe i zaista sam srećan i ponosan što je klub čiji sam igrač glavna tema u svetu fudbala od sinoć”, počeo je razgovor Marković.

Čuvar mreže ponikao u Radu beleži sjajne rezultate među stativama šampiona Moldavije u domaćem prvenstvu, ali za međunarodnu scenu nije registrovan i jedinica je pripala Georgiosu Atanasiadisu, grčkom golmanu na pozajmici iz AEK-a. 

“Jutros kad smo se sreli i svima sam čestitao. Posebno mi je drago zbog šefa stručnog štaba Jurija Verniduba jer je zaista posvećen poslu, dobar je čovek i veliki profesionalac, zaslužio je uspeh, kao i čitav stručni štab i igrači. Čitav tim je predan, odano radi i to nam se vraća kako u Ligi šampiona tako i u prvenstvu. Sada su se potvrdile moje reči da je Zvezda potcenila Šerif, svi znaju kakva je atmosfera bila pred taj dvomeč. Šira javnost nije svesna kako rade ljudi ovde u klubu. Stižu mi poruke non-stop i na polovinu nisam stigao ni da odgovorim. Ostaje mi samo žal što nisam iskusio uživo kakav je osećaj pobediti Real u Madridu. Problem je što imamo veliki broj stranaca, veći nego što je dozvoljeno da bude registrovano u UEFA. To je fudbal, ipak ne mogu da se žalim, imam zaista ravnopravan status”.

Napišite komentar

view all comments